Marturiile de nunta sunt un gest frumos pentru invitatii tai, un mic suvenir care le va trimite gandurile la frumosul eveniment si le va asterne un zambet pe buze.

Invitatiile de nunta creeaza prima impresie, alimenteaza ideile invitatilor in momentul in care se vor pregati si se vor prezenta la nunta ta. Paharele mirilor sunt suveniruri pentru… miri, evident!Este o zi atat de importanta incat nu trebuie sarita nicio etapa, nu trebuie scapat niciun detaliu. Cardurile de pe masa si plicurile de bani trebuie asortate cu invitatiile, astfel incat sa existe o continuitate estetica in actiunile organizatorilor.

Marturiile sunt un alt fel de „Multumim pentru prezenta!”, menit sa ii bucure pe invitati si sa rosteasca acele cuvinte in locul mirilor, in cazul in care acestia sunt prea aglomerati pentru a avea timp pentru fiecare oaspete in parte.
[Memoires.ro][1] este o platforma online si o echipa care intelege aceste preocupari ale mirilor. Preocuparea principala este oferirea de produse de calitate, realizate cu atentie pentru toate detaliile – multumirea clientilor este prioritatea care primeaza in sistemul de valori al acestei afaceri.

Pe langa invitatii de nunta, plicuri de bani, meniuri si lumanari decorative, Memoires.ro va ofera si [marturii pentru nunta][2]. Acestea se pot personaliza cu text sau cu poze, in functie de modelul de marturie dorit. Va sunt puse la dispozitie marturii din ceramica, figurine din sticla, suporturi carduri, suporturi poze, rame foto si, desigur, cutiute pentru marturii, astfel incat prezentarea acestora sa fie cat mai simpatica.

Pentru mai multa eficienta in preluarea si executarea comenzilor, a fost introdus sistemul cu plata la primire, ceea ce permite platirea comenzii in momentul livrarii si scurteaza durata intregului proces la 3 zile. Panoul de comanda este de asemenea optimizat, astfel incat sa fie usor oricarui utilizator sa aleaga textul, culoarea si fontul invitatiilor comandate, precum si alegerea optiunilor pentru invitatii personalizate.

Inainte de fabricarea produselor, echipa Memoires.ro creeaza o macheta si face fotografii rezultatului, astfel incat produsul final sa fie pe placul clientului.
Va invitam sa vizitati si site-ul [Memoires.ro][3], portal care este pregatit pentru orice problema sau intrebare ati avea in legatura cu unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata: nunta.

Powered by [SEO monitor][4]

[1]: http://www.memoires.ro/
[2]: http://www.memoires.ro/invitatii-nunta/marturii-nunta.html
[3]: http://www.memoires.ro/
[4]: http://www.slideshare.net/SEOmonitor/seo-monitor-app-the-first-seo-tool-for-managers

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here