Chiar daca mireasa a dezvaluit ca va deveni in curand mama, a face cadou de nunta carucioare, jucarii sau haine pentru viitorul bebelus, nu este o idee tocmai buna.

Un cadou potrivit de nunta trebuie sa ii vizeze pe mire si pe mireasa, sa fie ceva destinat cuplului de indragostiti si nu trebuie sa fie neaparat ceva material. Iata cateva idei: o vacanta de cateva zile intr-o capitala europeana, un abonament la spa, un bilet la un concert pe care si-l doresc amandoi sau cateva lectii de calarie. Evident, totul depinde de bugetul tau, de relatia de prietenie pe care o ai cu cei doi si de inclinatiile lor catre un domeniu sau altul.

Daca cei doi sunt deja parinti, o idee foarte buna ar putea fi chiar sa te oferi sa ai grija timp de cateva zile de copilul sau copiii acestora pentru ca tinerii insuratei sa se bucure de cateva zile doar in doi. Iti asumi o responsabilitate serioasa, dar cu siguranta nu multi se vor gandi la un astfel de cadou, iar ei il vor aprecia.

O singura exceptie de la regula ar fi: cand cei doi organizeaza in acelasi timp doua evenimente, o nunta si un botez, caz in care poti trece pe lista de magazine din care sa cumperi cadouri si cele in care se gasesc patuturi pentru copii, leagane sau alte posibile cadouri de care sa beneficieze toti sarbatoritii.

Daca esti in pana de idei, apeleaza la tehnologie: poti descarca numeroase aplicatii pentru smartphone sau tableta care te ajuta sa gasesti cadouri pentru cele mai diverse ocazii, inclusiv pentru nunta sau, daca este cazul, nunta si botez. O adevarata sursa de inspiratie sunt si magazinele online ce ofera zeci de mii de produse. Poti incepe cu o lista cu site-urile tale preferate si sigur vei gasi ceva ce sa se potriveasca ocaziei. In plus, scapi de plimbatul inutil prin malluri.

Pentru a gasi cadoul perfect pentru cei doi insuratei nu este nevoie decat de putina intuitie si poate de cateva intrebari voalate despre cum merge pregatirea pentru viitorul lor copil.

Powered by SEO monitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here