Pentru prima data in Romania, voi, viitorii miri, puteti beneficia in exclusivitate de ofertele celor mai buni designeri vestimentari, de organizarea nuntii in locatii renumite, de experinta celor mai buni artisti florali si de entertainment, de prezenta unor asi in domeniul gastronomic si de multiple alte servicii specializate.

Echipa Cardul Mirilor a reusit sa adune la un loc nume importante din domeniu, pentru a va facilita accesul la servicii de top.

Orice mireasa si-ar dori sa poarte o rochie Natalia Vasiliev sau Agnes Toma si sa fie aranjata pentru ziua nuntii de celebrul Laurent Tourette iar orice mire isi doreste un costum comandat special dupa ultimele tendinte. Pentru petrecere pregatiti-va sa gustati din preparatele lui Henrik Sebok (Certified Master Chef), ale lui Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea sau Florin Dumitrescu muzica putand fi asigurata de Stefan Stan, Andrei Leonte sau Fly DJS. Acestia sunt doar cativa din cei peste 40 de parteneri care va ofera siguranta si incredere in organizarea nuntii si tot ce leaga acest important eveniment.

In calitate de Beneficiari ai cardului veti primi de la furnizori preturi speciale, unice si va veti organiza evenimentul mult visat economisind sume considerabile. Veti putea alege din lista furnizorilor Cardul Mirilor si personaliza evenimentul in functie de preferinte sau puteti fi consiliati in construirea unui scenariu sau a unei teme pentru nunta.

Urmariti activitatea Cardul Mirilor pentru a descoperi multe surprize, evenimente si petreceri la care puteti participa alaturi de partenerii nostri vedeta!

[www.cardulmirilor.ro][1]

[1]: http://www.cardulmirilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here