Pe 28 noiembrie, la BIEN SAVVY BRIDAL SALE, ai reduceri de pana la 80% la rochii de mireasa din colectiile Bien Savvy si La Sposa, cu preturi care incep de la 580 lei!

La Bien Savvy Bridal Sale ai 250 de rochii de mireasa pretioase din colectiile Bien Savvy si La Sposa, rochii de mireasa elegante, adevarate piese statement, perfecte pentru femeia care vrea sa isi celebreze povestea de dragoste cu rafinament. Pentru o zi, rochiile din colectiile Bien Savvy One Love, Love Story, Glamour si nu numai, alaturi de colectiile La Sposa, au preturi fabuloase, reduse cu pana la 80% in trei locatii BIEN SAVVY din tara.

In aceasta toamna, Bridal Sale te asteapta in: Bien Savvy Bucuresti (Bd Cantemir 2B), BIEN SAVVY Constanta (Bd Ferdinand 19) si BIEN SAVVY Brasov (Bd 15 Noiembrie 36).

Din 250 de rochii de mireasa pretioase la preturi care incep de la 580 lei, una trebuie sa fie a ta !

Evenimentul de sale incepe la 10:00 si continua pana la orele 20:00. Ai grija sa nu intarzii pentru ca prima venita, este prima servita.

Te rugam sa vii insotita doar de o prietena si sa fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si vrem ca fiecare dintre voi sa se bucure de preturile reduse si de rochiile superbe.

Plata se poate face cash sau cu cardul. Rochiile nu se rezerva.
Pentru viitoarele mirese care nu pot ajunge in locatiile Bien Savvy, am hotarat sa facem Bridal Sale disponibil si online, in boutique-ul www.biensavvy.eu. O serie de rochii de mireasa Bien
Savvy vor avea in boutique-ul online, pe 28 noiembrie, reduceri de pana la 60%.

Pentru mai multe detalii scrie-ne la [email protected] sau viziteaza pagina evenimentului pe Facebook.

Eveniment sustinut de Euforia TV, Miresici, Fashion & Beauty, FeteleStiu, TABU, Viitoare Mireasa, KFetele, Acasa.ro, LaCaffea.ro, Envy.ro, Garbo, Kudika.

Bien Savvy Bucuresti
B-dul Dimitrie Cantemir, nr.2B, Zona Unirii, langa restaurantul Horoscop
0757 37 01 08
[email protected]

Bien Savvy Constanta
B-dul Ferdinand, nr. 19, langa teatrul Fantasio, Constanta
0757 825 185
[email protected]

Bien Savvy Brasov
B-dul. 15 noiembrie nr. 36
0757 415 563
[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here