Da, suntem pretenţioşi, chiar foarte pretenţioşi când vine vorba despre bijuteriile pe care le purtăm. E cel mai natural lucru din lume să fim. Ele trebuie să ne reprezinte, să „vorbească“ despre noi armonios, dimpreună cu celelalte limbaje, verbale şi nonverbale.

Iar dacă ne referim la bijuterii pe care le purtăm permanent, atunci lucrurile câştigă şi mai mult în importanţă. Inelul de logodnă şi verigheta le purtăm toată viaţa, nu-i aşa? Oricum, cu acest gând senin pornim la alegerea lor. Teilor se numeşte casa de bijuterii al cărei nou magazin s-a deschis de curând în Băneasa Shopping City. E locul unde vom putea să cerem ce dorim şi de unde vom primi exact ce visăm.

Strada cu diamante
Teilor e numele străzii din Piteşti unde s-a deschis primul magazin al brandului, iar decizia de a-i prelua numele a arătat încă de pe-atunci că aici pot fi găsite bijuterii care spun poveşti romantice şi, de ce nu?, pasionale. Acum, în 2014, cele peste 200 de modele de verighete sunt o demonstraţie a nivelului înalt la care a ajuns acest brand foarte apreciat de toţi cei care doresc să fie altfel, asta pentru că vorbim, înainte de toate, despre personalizarea bijuteriilor alese şi achiziţionate. Incrustarea lor cu pietre preţioase, dar şi gravarea în funcţie de dorinţă se pot realiza de către artizanii

Teilor, asta pentru ca piesele alese spre a fi statement pentru întreaga viaţă să poată spune povestea fiecărui cuplu de îndrăgostiţi porniți pe drumul cel frumos şi cinstit al făgăduinţei reciproce.

Cea mai recentă colecţie pune preţ pe minuţiozitate, fluiditatea liniilor şi jocurile de culoare, într-un cuvânt pe exprimarea în aur şi nestemate a bucuriei nunţii, acest moment-reper al vieţii a doi oameni care se iubesc frumos şi care-şi asumă dragostea în faţa lor şi-a tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here