Noua locatie vine sa imbratiseze un concept nou destinat organizarii de nunti si petreceri private ce necesita un spatiu multifunctional si extins pentru a gazdui si cele mai elaborate petreceri de nunta. Ne recomanda experienta acumulata de-a lungul multor ani, in care am fost gazda cat si martori la cele mai frumoase momente din viata mirilor. Noi, la Alexander Hotel, iubim petrecerile, cu echipa noastra de profesionisti vom crea impreuna povestea nuntii tale.

Fie ca ai nevoie de un spatiu adecvat pentru o nunta de peste 900 de persoane sau un cadru intim pentru o petrecere mai retransa, cele opt (8) saloane Alexander iti pun la dispozitie toata logistica si sprijinul necesare unui eveniment deosebit.

Alexander Events Hall – capacitate 990 persoane
Teba, Atena sau Sparta – capacitate 250 persoane fiecare
Macedonia – capacitate 300 persoane
Pella – capacitate 160 persoane
Alexander – capacitate 140 persoane
Olimpia – capacitate 220 persoane
Calistena – capacitate 120 persoane

La Alexander Events Hall, fastul, eleganta si serviciile la superlativ sunt specialitatea noastra.

Pornind de la consiliere personalizata pentru fiecare eveniment, design, decor, recomandari artisti si enterteinment, alegerea si degustarea meniului, invitatii de nunta sau marturii, vom cladi cu meticulozitate si creativitate nunta perfecta!

Cadouri pentru miri:

– camera matrimoniala pentru miri
– cazare pentru invitati
– consiliere specializata pentru planificarea nuntii
– parcare pentru invitati
– decoratiuni si aranjamente florale personalizate
– serviii foto si video, harpa, cvartet sau violoncel pentru momentele primirii invitatilor, Dj si sonorizare, formatii, trupe de dansatori, MC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here