Fie ca te odihnesti intr-un bungalou, sub umbrela de paie, tolanita pe perne de catifea si prizezi o narghilea cu aroma de mango, fie ca vrei aventura si inchiriezi o masina de teren pentru a bate muntii si desertul, Oman are tot ce-ti trebuie pentru o vacanta de neuitat.

Din Muscat, port si capitala, esti la o ora de mers cu masina de munti si desert. Peisajele se shimba de la cei mai stancosi munti la wadis, albii de rauri din care apa s-a evaporat si care sunt inundate acum de vegetatie luxurianta.

Broastele testoase imense care vin in zona golfului sa depuna oua si delfinii sunt pregatiti sa faca un mic spectacol pentru tine si sa-ti intretina buna dispozitie in fiecare dimineata.

Daca vrei actiune, inchiriezi o masina 4×4 si o iei de-a lungul coastei spre granita cu Yemen, in cautare de peisaje unice sau te poti abate de la drum pentru o intalnire cu beduinii in desert. La Idra au loc concursuri cu camile, pe zeci de mii de dolari, iar daca tii drumul drept spre Sur, iti va iesi in cale cascada Wadi Shab, una dintre cele mai mari atractii ale Omanului.

Mall-urile si cele mai mari branduri dinlume sunt prezente in cartierele Qurum si Al Khuwair din Muscat. La shopping, printre femeile care poarta niqab sau burka si barbatii in straie lungi albe, vei fi orbita de frumusetea bijuteriilor din aur si din argint, nu te vei putea hotari intre obiectele de decor si vei gusta numeroasele condimente.

Cinele romantice la lumina lumanarii, cu fructe de mare si vin din belsug pot fi alternate cu mese simple traditionale, imbinari ale bucatariilor araba, indiana si libaneza.
Apusul si rasaritul te prind pe acelasi sezlong pazit de palmieri, cu un cokteil intr-o nuca de cocos, fara sa te poti misca din fata frumusetii simple.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here