Stresul frumusetii

Ziua in care trebuie sa atingi apogeul frumusetii iti umple de pe-acum mintea de ganduri negre:

„Daca-mi apare vreun cos, daca imi iese vreo iritatie, daca nu slabesc, daca ma ingras sau slabesc prea mult si nu-mi mai vine bine rochia, daca mi se rup unghiile, daca ma (auto) bronzez cu pete, daca nu-mi place machiajul, coafura etc”.

Cu toate ca ai visat ziua asta ani la rand, ca stii exact ce coafura si ce machiaj iti vin cel mai bine si ai tocmit cei mai talentati oameni in domeniu, stresul e tot cat casa.

Dar chestiile imprevizibile de genul cosurilor, al iritatiilor si tot ce tine in general de frumusete, pot fi prevenite foarte usor cu un ritual cosmetic ca la carte, facut din timp.

Intalneste-te din timp cu o cosmeticiana buna si stabiliti impreuna un program de ingrijire si intretinere inainte de marele eveniment, astfel incat fata si pielea ta sa arate impecabil.

Cauta o specialista care sa-ti poata raspunde la toate intrebarile legate de frumusete. De asemenea, acum e momentul in care sub nicio forma nu trebuie sa faci economie la produsele cosmetice. Alege-le pe cele mai bune pentru a fi cea mai frumoasa mireasa!

Stresul greutatii

E poate cea mai frecventa problema a viitoarelor mirese, de aceea de multe ori avem de-a face cu diete extreme, tinute in ultimele zile inaintea nuntii, care nu prea dau rezultate si lasa miresele infometate si secate de energie.

De indata ce stabilesti data nuntii, mergi la un nutritionist si spune-i cat timp ai la dispozitie ca sa ajungi la silueta ideala. Nu doar ca vei slabi frumos si sanatos (si fara sa pui totul la loc in luna de miere), dar pielea ta va arata impecabil, iar tonusul tau va fi de invidiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here