Prințul Felix, în vârstă de 29 de ani, a ales să își unească destinul cu o frumoasă de origine germană, pe nume Claire Lademacher, în vârstă de 28 de ani. Deși nu este de viță nobilă, Claire este fiica și moștenitoarea unei averi considerabile; tatăl său este magnatul din domeniul telecomunicațiilor Hartmut Lademacher.

Citeste si: Nunta regala: Printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill s-au casatorit

Deși Felix este membru al Casei Regale, nunta lui nu va fi un eveniment de stat și nici măcar nu va avea loc în Luxemburg. Cununia civilă va avea loc pe 17 septembrie în orașul natal al miresei, Königstein, Germania, iar cununia religioasă va fi oficiată peste 4 zile la o biserică din regiunea franceză Provence.

Citeste si: Nunta cu specific frantuzesc

Cei doi formează un cuplu atrăgător, de o educație aleasă dar cu interese moderne. Felix și-a început studiile la Academia Militară Regală Sandhurst pe care a fost nevoit să le întrerupă, după care lucrat într-o companie elvețiană renumită de comunicare și PR.Logodnica sa, Claire, și-a făcut studiile la Atlanta, Paris și Elveția iar acum studiază la Roma etica donării de organe. Ea a lucrat o perioadă și la departamentul de Bioetică și Drepturile Omului din cadrul UNESCO.

Citeste si: Cereri in casatorie a la Hollywood

Claire va primi după căsătorie titlul de Prințesă și îi va face concurență ducesei Kate Middleton cu stilul său personal foarte plăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here