Inalt de 5 etaje si ornat cu o replica a florii nationale a Africii de Sud, tara de origine a miresei, Proteea regala, tortul de nunta al celor doi miri a uimit pe toata lumea. Spectaculosul desert a fost preparat din coacaze rosii si vanile si a avut un topping bogat de frisca.

Maestrul bucatar francez Alain Ducasse este cel care a preparat meniul nuntii de la Monaco in cele mai mici detalii, alaturi de alti 60 de bucatari, asa cum am anuntat aici.

Invitatii au savurat peste téléostéen pe pat de rosii cu masline si legume, secara alba cu morcovi, ceapa, telina si ciuperci, dar si peste local in bulion, alaturi de cartofi noi cu sofran. Toate ingredientele au fost aduse de pe o raza de maximum 9,5 km in jurul principatului Monaco.

Albert de Monaco s-a casatorit pe 1 iulie 2011, cu fosta inotatoare sud africana Charlene Wittstock. Evenimentul a marcat prima nunta a unei fete princiare din Monaco dupa mai bine de 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here