O nouă nuntă cu sânge albastru a avut loc weekendul acesta. Deşi nu a fost considerat un eveniment de stat, nunta prinţului Filip cu fiica magnatului Hartmut Lademacher, Claire Lademacher a avut parte de toate elementele unei nunţi regale.

[*Nunta regala la Casa Regala Luxemburgheza*][1]

Cununia civilă a avut loc într-un orăşel din apropierea oraşului natal al miresei, Frankfurd iar ceremonia religioasă a avut loc câteva zile mai târziu, în oraşul Saint-Maximin-la-Sainte-Baume din sudul Franţei. La ieşirea din bazilica Sfânta Maria-Magdalena, care datează încă din secolul al XIII-lea, frumosul cuplu a fost întâmpinat de o mulţime entuziasmată de oameni.

Filip şi Claire şi-au rostit jurămintele într-un amestec de franceză şi germană.

[*Ne pregatim pentru o noua nunta regala*][2]

Mireasa a purtat o rochie ivoire creată de designerul preferat al Casei Regale Luxemburgheze, Elie Saab, din mătase. Rochia a avut o trenă de 3 metri şi a fost înfrumuseţată cu broderii din dantelă Chantilly. Modelul ales de noua prinţesă se aseamănă cu cel ales de prinţesa Stephanie a Luxemburgului cu marele duce moştenitor, Guillaume, în octombrie 2012.

[*Nunta Regala: printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill s-au casatorit*][3]

Petrecerea, la care au fost invitaţii membrii familiei şi prietenii a avut loc tot în oraşul francez Saint-Maximin-la-Sainte-Baume.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-regala-in-luxemburg
[2]: https://www.miresici.ro/articole/ne-pregatim-pentru-inca-o-nunta-regala
[3]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-regala-printesa-madeleine-a-suediei-si-chris-oneill-s-au-casatorit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here