O nouă nuntă cu sânge albastru a avut loc weekendul acesta. Deşi nu a fost considerat un eveniment de stat, nunta prinţului Filip cu fiica magnatului Hartmut Lademacher, Claire Lademacher a avut parte de toate elementele unei nunţi regale.

Citeste si: Nunta regala la Casa Regala Luxemburgheza

Cununia civilă a avut loc într-un orăşel din apropierea oraşului natal al miresei, Frankfurd iar ceremonia religioasă a avut loc câteva zile mai târziu, în oraşul Saint-Maximin-la-Sainte-Baume din sudul Franţei. La ieşirea din bazilica Sfânta Maria-Magdalena, care datează încă din secolul al XIII-lea, frumosul cuplu a fost întâmpinat de o mulţime entuziasmată de oameni.

Filip şi Claire şi-au rostit jurămintele într-un amestec de franceză şi germană.

Citeste si: Ne pregatim pentru o noua nunta regala

Mireasa a purtat o rochie ivoire creată de designerul preferat al Casei Regale Luxemburgheze, Elie Saab, din mătase. Rochia a avut o trenă de 3 metri şi a fost înfrumuseţată cu broderii din dantelă Chantilly. Modelul ales de noua prinţesă se aseamănă cu cel ales de prinţesa Stephanie a Luxemburgului cu marele duce moştenitor, Guillaume, în octombrie 2012.

Citeste si: Nunta Regala: printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill s-au casatorit

Petrecerea, la care au fost invitaţii membrii familiei şi prietenii a avut loc tot în oraşul francez Saint-Maximin-la-Sainte-Baume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here