După o relație de 4 ani și câteva mii de kilometri parcurși împreună pe motor în țară dar și în Europa, cei doi se pregătesc de un drum și mai important, în postură de soț și soție. Florin și Diana Moraru urmează să plece pe motor în jurul lumii, o călătorie ce va dura aproximativ 2 ani, timp în care vor parcurge în jur de 100.000 de kilometri și vor cuceri mai multe recorduri mondiale, printre care și ”cuplul cu cele mai multe căsătorii la activ”. Mai exact, cei doi vor avea parte de câte o ceremonie simbolică la fiecare Ambasadă a României pe care o vor întâlni pe traseul lor.

Alai de poveste, pe două roți

Dar să ne întoarcem la nunta noastră pe motoare. Pe lângă oamenii frumoși, cu veselie în suflet și priviri, mai gătite și pregătite să sărbătorească au fost motociclete invitaților, frați de drum cu mirele și mireasa. Nu ai cum să nu îți umpli sufletul de bucurie și de încântare privind un asemenea alai de „cai nărăvași” gătiți de sărbătoare, având o destinație atât de frumoasă – Starea Civilă.

Deși prințul ei a condus-o pe două roți, mireasa a ales să poarte o rochie feminină și delicată la cununia civilă, accesorizată cu o cască de protecție și pantofi cu toc, bineînțeles. Partenerul ei a ales o ținută la fel de elegantă, căreia a adăugat cu mândrie vesta din piele cu însemnele clubului moto din care face parte.

Petrecere după petrecere, cu veselie și emoție

Diana și Florin Moraru – împărțeau același nume de familie și înainte de cununie, semn că au fost sortiți să fie împreună – au avut parte de 2 petreceri la fel de frumoase după ce și-au spus un ”DA” hotărât în fața Stării Civile. Familiile lor au fost primele care au avut ocazia să îi sărbătorească în cadrul unei petreceri intime. După ce și-au primit urările de bine, au dansat și s-au bucurat, cei doi motocicliști pasionați au continuat petrecerea alături de frații lor de drum, cu veselie și emoție, până în zori.

Ia parte la călătoria lor

Luna lor de miere – poate fi numită și așa – este una atipică. Dacă unii dintre noi preferă o săptămână de leneveală pe o plajă pustie sau din contră, o săptămână de petreceri până în zori, ai noștri miri motocicliști au ales să plece într-o călătorie în jurul lumii. Cu ambiție și mult curaj au pus la cale o aventură minunată, în care îi puteți urmări și voi, pe site-ul pe care vor povesti toate încercările prin care vor trece. Vă invităm și pe voi să îi cunoașteți și să îi urmăriți pe [worldride2016.com][1] și să le scrieți pe pagina de Facebook [World Ride 2016][2].

Care este cea mai inedită nuntă/cununie civilă la care ați participat voi?

[1]: http://worldride2016.com/
[2]: https://www.facebook.com/World-Ride-2016-697402387052160/?fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here