Patinatoarea olimpica Michelle Kwan s-a casatorit la inceputul acestui an cu logodnicul ei, Clay Pell, in cadrul unei ceremonii traditionale in Providence, Rhode Island. Cei doi au fost logoditi inca din Septembrie, anul trecut.

*Citeste si: [Blake Lively si Ryan Reynolds: nunta cu rochie Marchesa si tort de 3.000 de dolari][1]*

La ceremonie au participat aproximativ 250 de invitati iar petrecerea a avut loc intr-un local din oras, Hope Club. La iesirea din biserica, frumosul cuplu a trecut pe sub o arcada de sabii, formata de prietenii din Coasta de Garda ai mirelui.

“Toata energia a venit de la familie si prieteni…Oamenii plangeau. Au fost atat de multe lacrimi, mai ales ale mele.” a marturisit norocoasa mireasa, dupa nunta.

*Citeste si: [Mario Lopez si Courtney Mazza s-au casatorit][2]*

Michelle a purtat o rochie sirena de culoare ivoriu, fara bretele, din matase si dantela. Rochia a fost creata de Vera Wang special pentru norocoasa mireasa. Cele doua au o relatie de lunga durata, pentru ca designerul de rochii de mireasa i-a creat patinatoarei multe dintre costumatiile pe care le-a purtat la concursuri.

Pentru mai multa libertate de miscare, patinatoarea i-a cerut Verei Wang sa ii mai creeze o rochie diferita pentru petrecere.

Michelle Kwan este patinatoarea cu cele mai multe medalii din istoria americii. A castigat 43 de campionate, medalia de argint la Olimpiada de Iarna din 1998 si pe cea de bronz la Jocurile Olimpice din 2002.

*Citeste si: [Natalie Portman si rochia ei de mireasa subapreciata][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/blake-lively-si-ryan-reynolds-nunta-cu-rochie-marchesa-si-tort-de-3-dot-000-de-dolari
[2]: https://www.miresici.ro/articole/mario-lopez-si-courtney-mazza-s-au-casatorit-cum-au-aratat-rochia-si-tortul-miresei
[3]: https://www.miresici.ro/articole/natalie-portman-si-rochia-ei-de-mireasa-subapreciata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here