Mai mult ca sigur, multi ochi se vor da peste cap cand vei aparea cu o rochie colorata, daca tu si iubitul tau sositi in tandem pe role sau daca doamnele din alai vor fi nevoite sa-si sacrifice pantofii de bal pe o pajiste ori pe nisip.

Jumatate din problema este rezolvata totusi daca ii previi pe toti inca din momentul inmanarii invitatiei sa se astepte la o nunta atipica.

Este nunta ta, asa ca ai tot dreptul sa decizi impreuna cu viitorul sot cat de trasnita sa fie. In fond, e un eveniment unic si n-ai vrea sa-ti amintesti de el ca de ziua in care nimic nu s-a intamplat asa cum ti-ar fi placut.

Avantaje

  • ai de ales dintre locatii la care unii miri nici nu se gandesc sau care nu sunt prea des solicitate, dar ai grija sa ceri permisiunea autoritatilor pentru a petrece in locuri publice
  • invitatii vor fi mereu in priza, curiosi si atenti la ceea ce se petrece si se vor simti relaxati pentru ca nu trebuie sa se conformeze clasicului ritual nuptial
  • fotografiile vor starni mereu curiozitatea celor care le vor privi
  • avand libertatea de a alege absolut orice iti trece prin cap, poti sa inlocuiesti unele produse sau servicii mai scumpe cu unele mai ieftine (mancare, decoratiuni, locatie, tinute etc.)

Dezavantaje

  • invitatii mai in varsta s-ar putea sa nu tina pasul cu cei mai tineri
  • un meniu pe masura evenimentului ar putea nedumeri invitatii

Ce trebuie sa stii

In cazul in care localul unde vrei sa te mariti nu organizeaza nunti, va trebui sa instruiesti bine personalul pentru ca nunta sa iasa bine.

PONT: Dat fiind ca nunta voastra nu se incadreaza in niste standarde, ai libertatea sa incluzi orice in meniul gastronomic, dar si in cel „artistic”. Cine te-ar putea ajuta cu idei iesite din comun? Un prieten foarte creativ – poate exista prin gasca ta unul cu vocatie de artist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here