Mai mult ca sigur, multi ochi se vor da peste cap cand vei aparea cu o [rochie colorata][1], daca tu si iubitul tau sositi in tandem pe role sau daca doamnele din alai vor fi nevoite sa-si sacrifice pantofii de bal pe o pajiste ori pe nisip.

Jumatate din problema este rezolvata totusi daca ii previi pe toti inca din momentul inmanarii [invitatiei][2] sa se astepte la o nunta atipica.

Este nunta ta, asa ca ai tot dreptul sa decizi impreuna cu viitorul sot cat de trasnita sa fie. In fond, e un eveniment unic si n-ai vrea sa-ti amintesti de el ca de ziua in care nimic nu s-a intamplat asa cum ti-ar fi placut.

##Avantaje

– ai de ales dintre locatii la care unii miri nici nu se gandesc sau care nu sunt prea des solicitate, dar ai grija sa ceri permisiunea autoritatilor pentru a petrece in locuri publice
– invitatii vor fi mereu in priza, curiosi si atenti la ceea ce se petrece si se vor simti relaxati pentru ca nu trebuie sa se conformeze clasicului ritual nuptial
– fotografiile vor starni mereu curiozitatea celor care le vor privi
– avand libertatea de a alege absolut orice iti trece prin cap, poti sa inlocuiesti unele produse sau servicii mai scumpe cu unele mai ieftine (mancare, [decoratiuni][4], locatie, tinute etc.)

##Dezavantaje

– [invitatii][3] mai in varsta s-ar putea sa nu tina pasul cu cei mai tineri
– un meniu pe masura evenimentului ar putea nedumeri invitatii

##Ce trebuie sa stii
In cazul in care localul unde vrei sa te mariti nu organizeaza nunti, va trebui sa instruiesti bine personalul pentru ca nunta sa iasa bine.

PONT: Dat fiind ca nunta voastra nu se incadreaza in niste standarde, ai libertatea sa incluzi orice in meniul gastronomic, dar si in cel “artistic”. Cine te-ar putea ajuta cu idei iesite din comun? Un prieten foarte creativ – poate exista prin gasca ta unul cu vocatie de artist.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/care-este-culoarea-personalitatii-tale
[2]: https://www.miresici.ro/articole/8-idei-pentru-invitatii-neconventionale
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[4]: https://www.miresici.ro/articole/decoratiuni-in-negru-si-rosu-pentru-cuplurile-indraznete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here