„Soarele şi luna

Mi-au ţinut cununa…

Brazi şi păltinaşi

I-am avut nuntaşi,

Preoţi, munţii mari,

Paseri, lăutari,

Păserele mii,

Şi stele făclii!“

De la frăgezimea verdelui crud de primăvară, la auriul bogat al verii pigmentat de flori multicolore, până la nuanțele ruginii ale unei nunți vintage de toamnă, toți cei care își organizează nunta în sezonul cald sunt sfătuiți să celebreze sub cerul liber în 2015.

Alegând varianta aceasta, o mare parte din decor este asigurat de natură: grădinile și pajiștile vin cu prospețime, cerul contribuie cu lumină naturală și, spre seară, cu puțin noroc și organizare din timp, oferă curat romantism sub clar de lună. Tot ce trebuie să faceți este să integrați cu dibăcie și talent elementele voastre în decorul natural.

Nuanțele de verde în trend pentru decorațiunile de nuntă în 2015 au fost declarate a fi verdele lucite, aqua și turqouise, în special pentru nunțile de vară.

Pentru evenimentele de primăvară se recomandă verdele crud, lime, potolit de culori neutre de bej, migdală sau piersică ori contrastând cu alb imaculat.
Se merge mult pe decorațiuni suspendate și colivii cu flori atârnate de ramurile copacilor, baldachine și decor din materiale vaporoase.

Același aer de plutire îl au și diverse aranjamente pe platforme care coboară spre centrul mesei. Fie că e vorba de un photocorner, fie de aranjamentele pentru mesele invitaților, cuvintele de ordine sunt „suspendat“, „atârnat“ și „agățat“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here