Zona sudica a Thailandei te imbie cu insule tropicale cu vegetatie luxurianta, plaje marginite de palmieri si scaldate de apele transparente ale marii Andaman, recife si viata acvatica bogata, sate de pescari, parcuri nationale si cascade maiestuoase. Si cum te afli pe taramul care ofera lumii cele mai multe fructe de mare, ai parte de delicii culinare din cele mai fine care, pe masura ce te afunzi in zona sudica, sunt o imbinare de mancare thailandeza cu influente malaysiene.

*- [Luna de miere in Thailanda][2]*

Koh Lipe, supranumita si Maldivele Thailandei, este o destinatie ideala pentru luna de miere si majoritatea resorturilor de aici s-au adaptat acestei tendinte din randul vizitatorilor sai. Cele mai multe includ in oferta un pachet special de honeymoon, cu cine romantice in doi, flori, sticle de vin si sampanie si cu plimbari pe insule secrete.

*- [Thailanda, o tara fascinant de descoperit][3]*

O sa-ti placa plajele intinse, cu nisip alb si fin, apusurile picturale, bungalourile cu vedere la mare, in care adormi pe muzica valurilor. Koh Lipe are trei plaje: Pattaya, Sunset si Sunrise, prima fiind cea mai populara, cu multe restaurante, baruri si locuri in care se face masaj in aer liber. Aici se afla si o straduta numita “Walking Street” unde gasesti toti ce-ti doresti: de la hamburgeri la meniuri locale, bijuterii, medicamente, carti, lotiuni, saloane de tatuaj, coafor si cafenele. Saloanele de masaj sunt numeroase, iar oferta este generoasa: masaj thailandez, masaj pentru detoxifierea pielii, cu pietre fierbinti, cu uleiuri esentiale etc.

Poti sa lenevesti cat poftesti in sezlongurile din care admiri marea in timp ce savurezi un cocteil, sa inoti in piscinele pe care le are fiecare resort, sa mergi la masaj si sa petreci momente de neuitat alaturi de jumatatea ta. Dar, detaliul care face diferenta (dincolo de programele speciale si camerele destinate tinerilor casatoriti) este ca aici se organizeaza si nunti. De pilda, la Idyllic Resort Concept nu trebuie decat sa anunti in avans pe email dorinta ta, sa le spui ce servicii doresti, iar ei vor trimite cererea ta la biroul central din Bangkok care va organiza in cele mai mici detalii nunta pe care ti-ai visat-o. De ce nu?

[2]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-in-thailanda-exotica-si-fascinanta “Luna de miere in Thailanda”
[3]: https://www.miresici.ro/articole/thailanda-o-tara-fascinant-de-descoperit “Thailanda, o tara fascinant de descoperit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here