Pe 14 iulie, Dana Rogoz (26 ani) si regizorul Radu Dragomir (45 ani) s-au casatorit la Palatul Mogosoaia, unde au pregatit o nunta de poveste cu tematica visul unei nopti de vara.

Mirii si-au facut aparitia pedaland pe o bicicleta rosie cu doua locuri si au dat startul petrecerii intr-un cort alb imens, amplasat pe pajiste si decorat cu felinare albe si colivii, ghirlande de becuri prinse in copaci si mobilier alb din lemn.

*Citeste si: [Visul unei nunti de vara – sfaturi si recomandari][1]*

Dana Rogoz a purtat o rochie diafana, complet alba, creatie Parlor by Veronica Zaharia, buchetul de mireasa a fost simplu, realizat din flori mici, albe, iar coafura in stil boem a fost impodobita cu o bijuterie vintage.

Culorile serii au fost lila lavanda, verde deschis si ivoire, cele cinci domnisoare de onoare, printre care actritele Adela Popescu si Laura Cosoi, purtand rochii de culoarea lavandei si coronite din flori de musetel.

*Citeste si: [Tema nuntii – cum sa faci alegerea perfecta][2]*

Meniul a fost in regim de [bufet suedez][3], cu multe salate, briose colorate si biscuiti, la desert, iar ca marturii invitatii au primit din partea mirilor ghivece cu flori de camp.

Dana Rogoz a declarat pentru [www.protv.ro][4]: „Sunt foarte fericita! Totul este exact asa cum am visat, exact asa cum mi-am imaginat ca o sa fie la nunta mea!”.

Printre cei 130 de invitati s-au numarat: Andreea Esca si Alexandre Eram, Cabral si Andreea Ibacka, Radu Valcan, Amalia Enache, Iulia Vantur, Razvan Fodor, Pavel Bartos, Adelina Chivu, Alina Chivulescu si Aylin Cadar.

*Citeste si: [Elena Gheorghe – nunta ca-n povesti: trei zile si trei nopti][5]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/visul-unei-nunti-de-vara-sfaturi-si-recomandari
[2]: https://www.miresici.ro/articole/tema-nuntii-cum-sa-faci-alegerea-perfecta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-nonconformista-cu-bufet-suedez
[4]: http://www.protv.ro/
[5]: https://www.miresici.ro/articole/elena-gheorghe-nunta-ca-n-povesti-trei-zile-si-trei-nopti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here