Recreează romantismul franțuzesc chiar la nunta ta, cu ajutorul unor mici detalii care vor crea atmosfera perfectă.

Fără nici o îndoială, Parisul și stilul de viață franțuzesc emană cel mai puternic romantism. De aceea, multe femei visează cel puțin la o lună de miere în capitala iubirii, la o plimbare romantică pe malul Senei, micul dejun servit la pat într-o cameră de hotel cu vedere la turnul Eiffel și declarații de dragoste pătimașe…în franceză.

Citește și: Ghid de nunta boema

Simboluri. Anunțați tematica nunții cu invitații pașaport către Paris, orașul iubirii, acolo unde voi doi vreți să vă sărbătoriți iubirea alături de cei mai dragi oameni vouă.

Turnul Eiffel poate fi folosit în mai multe feluri. De la panoul de fotografii, tort, prăjituri și până la mărturii. Nu uita să treci și ”cuvintele magice” în franceză: amour, je t’aime, toujours ensemble.

Citește și: Reguli de eticheta pentru mireasa pe facebook

Delicii franțuzești. Se spune că francezii sunt mari iubitori de șampanie, că nu există masă fără un platou de brânzeturi și că se delectează cu macarons.

Muzică franțuzească: Edit Piaf – Sous le ciel de Paris, Joe Dassin – Et si tu n’existais pas, Lara Fabien – Je taime. Playistul nu trebuie să fie exclusiv cu muzică franțuzească dar puteți să o lăsați să cânte în voie în perioada în care vă întâmpinați invitații pentru a crea o atmosferă autentică.

Citește și: Cele mai frecvente nemultumiri in randul invitatilor

Rochia de mireasă trebuie să fie romantică dar și…franțuzească, de aceea îți recomandăm siluetele create de Christian Dior. Iar în loc de voal, poartă o voaletă chic și nu uita de mănuși. La capitolul bijuterii, nu vei da greș cu un set de perle fine, colier și cercei.

Și ca să finalizați petrecerea în stil grandios, e musai să plecați în luna de miere în Franța. Aveți de unde alege: Paris, valea Loirei, Coasta de Azur. Și încă ceva: să nu uitați să ne scrieți și nouă și să ne trimiteți fotografii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here