Rochia pe care Christina a ales-o pentru ziua cea mare a fost creată de designerul român Maria Lucia Hohan, iar verighetele sunt creație a lui Neil Lane.

Cei doi au împreună o fetiță de 2 ani, Sadie Grace și formează un cuplu de peste 4 ani. În acest timp, Christina care a fost diagnosticată cu cancer mamar și a suferit o dublă masectomie. Actualul ei soț este cel care i-a fost alături în acea perioada și a ajutat-o să treacă peste toate greutățile.

Atât Christina, 41 ani, cât și Martyn, 43 ani, sunt la al doilea mariaj. Tinerii însurăței s-au logodit de Valentine’s Day în 2010 însă din cauza programului încărcat au amânat acest moment până acum.

Actrița este celebră pentru rolul din serialul ”Familia Bundy” și a câștigat simpatia publicului după ce a ales să vorbească deschis despre cancerul mamar, de care suferea în acea perioadă. Drept răsplată, revista People i-a acordat titlul de Cel mai frumos om din lume.

„Nu mai arăţi la fel şi nu vei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut… A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa”, a mărturisit Christina.

Citește și: Trucuri pentru un zambet stralucitor in ziua nuntii

Maria Lucia Hohan este un designer român de succes în rândul vedetelor de la Hollywood, care au purtat creațiile ei pe covorul roșu și la alte evenimente mondene. Printre celebritățile care au purtat rochii MLH se numără Jennifer Lopez, Katherine Heigl, , Eva Longoria, Jennifer Hudson, Nikki Reed, , Natalie Imbruglia, Emma Roberts şi Kristin Cavallari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here