Culoarea anului

„Radiant Orchid”, culoarea desmenată de Institutul Pantone pentru a domina anul curent, s-a impus și în machiaj, în special pentru buze. Poartă un ruj fuchsia ori violet aprins, mai ales dacă te lauzi cu o dantură imaculată. Pentru pleoape, poți opta pentru farduri mate lila sau mov electric.

Tonuri pământii

Dacă ai ales să-ți evidențiezi ochii, poți opta pentru nuanțe de maro ori arămiu, fie mate, fie matalice; sunt în mare vogă în acest sezon. Alege smoky-eyes sau acoperă complet pleoapa mobilă cu fard maro, pentru a atrage atenția exclusiv asupra ochilor, în contextul unui machiaj nude.

Nuanțe de verde

Inspiră-te din natură pentru a-ți crea un machiaj potrivit pentru o nuntă de primăvară. Alege tonuri de verde mat pentru un look fresh și la modă. Verdele este ideal pentru a-ți evidenția ochii verzi ori albaștri!

Albastru cobalt

Nuntă pe maul mării? Machiajul cu temă „marină” înseamnă albastru intens, o tendință ce pare să nu se mai demodeze de câteva sezoane încoace. Folosește un creion albastru metalic pentru a-ți contura ochii și colora pleoapele, apoi aplică fard asortat prin presare.

Bujori în obrăjori

Pentru că primăvara înseamnă prospețime, machiajul trebuie să inspire același lucru. Alege un blush într-o nunață cât mai apropiată de îmbujorarea naturală: tonuri de roșu, cu care să-ți „inflamezi” discret obrajii.

Acum, că ai aflat care sunt acele nuante de machiaj ideale primavara, îți va fi mai ușor să te decizi! Cu siguranță vei face furori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here