Culoarea anului
—————

[*„Radiant Orchid”*][1], culoarea desmenată de Institutul Pantone pentru a domina anul curent, s-a impus și în machiaj, în special pentru buze. Poartă un ruj fuchsia ori violet aprins, mai ales dacă te lauzi cu o dantură imaculată. Pentru pleoape, poți opta pentru farduri mate lila sau mov electric.

Tonuri pământii
—————

Dacă ai ales să-ți evidențiezi ochii, poți opta pentru nuanțe de maro ori arămiu, fie mate, fie matalice; sunt în mare vogă în acest sezon. Alege smoky-eyes sau acoperă complet pleoapa mobilă cu fard maro, pentru a atrage atenția exclusiv asupra ochilor, în contextul unui [*machiaj*][2] nude.

Nuanțe de verde
—————

Inspiră-te din natură pentru a-ți crea un machiaj potrivit pentru o nuntă de primăvară. Alege tonuri de verde mat pentru un look fresh și la modă. Verdele este ideal pentru a-ți evidenția ochii verzi ori albaștri!

Albastru cobalt
—————

Nuntă pe maul mării? Machiajul cu [*temă „marină”*][3] înseamnă albastru intens, o tendință ce pare să nu se mai demodeze de câteva sezoane încoace. Folosește un creion albastru metalic pentru a-ți contura ochii și colora pleoapele, apoi aplică fard asortat prin presare.

Bujori în obrăjori
——————

Pentru că primăvara înseamnă prospețime, machiajul trebuie să inspire același lucru. Alege un blush într-o nunață cât mai apropiată de îmbujorarea naturală: tonuri de roșu, cu care să-ți „inflamezi” discret obrajii.

Acum, că ai aflat care sunt acele nuante de [*machiaj*][4] ideale primavara, îți va fi mai ușor să te decizi! Cu siguranță vei face furori!

[1]: http://www.cosmopolitan.ro/fashion/stil-fresh/radiant-orchid-culoarea-anului-2014-2143995
[2]: https://www.miresici.ro/articole/15-super-machiaje-de-mireasa-de-pe-catwalk-sezon-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/tema-nuntii-cum-sa-faci-alegerea-perfecta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/6-pasi-esentiali-pentru-un-machiaj-de-durata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here