Cuplul, care și-a anunțat logodna pe 27 aprilie 2013 a stabilit data căsătoriei pe 30 august, la Palatul Çirağan, situat pe malul european al Istanbulului.

Citeste si: Nunta regala: cel mai spectaculos tort de nunta

Această nuntă va fi una cu adevărat deosebită datorită faptului că este printre puținele nunți moderne între doi membri ai unor case regale. În ziua de astăzi este acceptată căsătoria între prinți și ”oameni normali”, care nu posedă titluri nobiliare. Ultimul exemplu ar fi prințesa Madeleine a Suediei care s-a căsătorit cu un bancher american.

Citeste si: Nunta regala: Printesa Madeleine a Suediei si Chris O’Neill

Tatăl lui Muhammad a fost rege pentru o scurtă perioadă în copilărie, când a avut loc Revoluția, iar astăzi prințul locuiește și lucrează la Paris. Acesta și-a cunoscut viitoarea soție în timpul unei vacanțe în Istanbul.

Prințesa Noal s-a năcut la Roma, a studiat mai apoi la Institutul francez Saint-Dominique iar apoi s-a specializat în design de bijuterie la Universitatea Webster din Londra.

Citeste si: Top 10 cele mai scumpe nunti din lume

Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă mireasa va purta o rochie de mireasă tradițională sau de designer. Cei doi, prinț și prințesă, duc vieți foarte simple comparativ cu statutul lor, însă ne așteptăm la o nuntă fastuoasă cu specific arab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here