M-am inscris pe forumul [miresici.ro][1] acum vreo doi ani, la recomandarea unei foarte bune prietene care isi organiza atunci nunta. Nici nu incepusem sa ne gandim serios la aspectul asta, insa mi-a placut foarte mult comunitatea si, fiind interesata de subiect la modul general, am decis sa-mi fac si eu cont chiar de atunci.

Si imi pare foarte bine ca am facut-o, experienta indelungata m-a ajutat sa inteleg mult mai bine ce inseamna [pregatirea unei nunti][2] si sa fac alegeri mult mai bine informata decat as fi facut-o in mod normal.

La cateva luni dela inscriere am primit, cu mare surprindere, propunerea de a deveni moderator, si bineinteles ca am acceptat cu drag. M-am ocupat intai de cateva sectiuni, iar apoi am devenit super-moderator, insemnand ca pot modera orice segment al forumului…

– Citeste interviul complet cu moderatoarea MissSwan numai in [noul numar al revistei Miresici][3], acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

[1]: https://www.miresici.ro/forum/forum.php
[2]: https://www.miresici.ro/sectiuni/organizare-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/noua-revista-miresici-vine-cu-un-super-cadou-agenda-practica-pentru-planificarea-nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here