Toate visam sa fim printese in ziua nuntii, sa stralucim coplesite de admiratia tuturor cunoscutilor si sa fim laudate pentru ca suntem „cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o vreodata”.

Pentru a primi aceste complimente, incepem sa cautam tot felul de tertipuri care sa ne avantajeze si sa ne prezinte in fata tuturor drept varianta „miresei perfecte”.

Si, inevitabil, intram in panica incercand sa ne conformam standardelor ideii de perfectiune impuse inca de la prima mireasa vazuta vreodata.

Parul lung este unul dintre cliseele despre mirese care au supravietuit trecerii timpului. Avantajul unui par lung – la care se spune ca toate miresele aspira – este ca acesta se preteaza celor mai sofisticate coafuri.

## Evita cliseul „miresei perfecte”
O „mireasa perfecta” trebuie sa aiba parul lung, iar daca nu-l are, trebuie sa-l lase sa creasca. Gresit! Iti vei amana ziua nuntii pana ce parul tau va ajunge la o anumita lungime? In ziua de azi, industria de beauty ne pune la dispozitie o multime de modalitati pentru a avea un par lung peste noapte: peruci, extensii, solutii pentru crestere rapida etc.

Problema insa se pune in felul urmator: vrei sa fii varianta „miresei perfecte” sau vrei sa fii TU mireasa? De ce sa iti sochezi cunoscutii obisnuiti cu tine asa cum esti, cu parul scurt, punandu-ti masca unei mirese tipice, care nu te reprezinta? In ziua nuntii trebuie sa fii tu, nu cliseul „miresei perfecte”. Cand te vei uita la fotografiile de la nunta, trebuie sa te vezi pe tine, o mireasa superba, nu o alta femeie fericita alaturi de sotul tau.

## Stilistul stie mai bine. Oare?
Unii stilisti, cantonati in acelasi cliseu al „miresei perfecte”, au tendinta sa-i sugereze viitoarei mirese sa-si lase parul sa creasca. Stim ca parul trebuie scurtat periodic ca sa se regenereze, stim si ca in timp ce creste lasa impresia ca nu mai poate fi aranjat in niciun fel. Merita tot acest efort pentru o singura zi? Cel mai bine e sa-ti schimbi stilistul, deoarece acest tip de atitudine tradeaza o lipsa de profesionalism. Un stilist va sti sa conceapa o coafura superba si dintr-un par scurt.

## Solutii
Sunt atatea variante la care poti apela ca sa faci un par scurt sa arate splendid! Exista o multime de accesorii care il pot face sa straluceasca, de la la flori si agrafe delicate, la diademe si coronite din flori. Mergi prin magazinele care vand accesorii pentru par si cu siguranta vei gasi un detaliu care sa te scoata din tipare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here