Cancun, cea mai populara destinatie din Mexic are plaje magnifice, acces la Marea Caraibelor, ruine maiase in apropiere, fauna exotica si orase coloniale.

Vei aprecia plimbarile cu catamaranul la apus de soare de-a lungul rivierei mexicane, precum si vizitele la Tulum, o zona arheologica fascinanta.

Aici se gasesc de inchiriat cabanas (casute din tulpini de copac), cunoscute ca locuri de intalnire pentru hippioti.

Nu departe de Tulum se afla pesteri subterane inundate (cenote), care atrag multi scufundatori.

Acapulco este renumit pentru viata de noapte si frumoasa Isla de la Roqueta, numai buna pentru relaxare si pentru scuba diving. In apropiere se gasesc si plaja Pie de la Cuesta, cunoscuta pentru spectaculoasele apusuri de soare, si Puerto Marques, cu frumosul golf si apele linistite.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here