Setul de analize gratuite MEDAS contine:

– un examen de fund de ochi
– un examen EKG
– un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobina glicozilata, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric)
– testarea sensibilitatii periferice a piciorului
– o consultatie gratuita la un medic diabetolog pentru evaluare si recomandari.

Toti cei interesati sunt asteptati la clinicile MEDAS Unirea (Bd. Corneliu Coposu, nr. 2A – in cadrul Unirea Shopping Center, aripa Calarasi, demisol) si MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – in incinta Policlinicii Titan, la etajul 5).

Oferta este valabila in perioada 10 noiembrie-10 decembrie 2011.

„Preventia se afla in mod constant in centrul preocuparilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansam constant astfel de oferte – analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli – care sa incurajeze pacientii sa aiba grija de sanatatea lor. Diabetul este o boala silentioasa, care nu prezinta initial foarte multe simptome, dar bogata in complicatii, atunci cand nu este depistata din timp. Invitam pacientii MEDAS, dar si pe cei care vor sa-si confirme ca sunt sanatosi, sa beneficieze de aceasta oferta”, a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lantului de clinici MEDAS.

Conform Ministerului Sanatatii, in Romania numarul pacientilor cu diabet este in jur de 1,1 milioane de romani, reprezentand aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de oameni sufera de aceasta boala, iar numarul lor se va dubla pana in 2030, estimeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here