Ele sunt cadoul vostru pentru invitati si modalitatea prin care va exprimati bucuria ca ei v-au fost alaturi in cel mai fericit moment al vietii. Tu cum le spui „multumesc”?

Cand vine vorba de marturii, imaginatia nu trebuie sa cunoasca bariere. Consulta-te cu viitorul tau sot si incercati sa alegeti cadouri care sa spuna ceva, care sa oglindeasca macar putin din personalitatea voastra si care sa ramana o amintire draga celor ce o primesc. Si pentru ca nu vrei sa oferi marturii comune sau extra-utilizate, miresici.ro iti vine in ajutor cu propuneri.

• Pachete de carti de joc imprimate cu pozele voastre! Tu esti Dama, el e Regele, iar in celelalte iposteaze alegeti voi alte persoane dragi (nasi, domnisoare de onoare, cavaleri, rude etc.).

• Pe bucatele de hartie de calitate, cu o saptamana inainte de nunta, jucati-va putin! Lasati-va amprentele, creionati-va conturul mainilor si faceti colaje de poze. Suna copilaresc dar in acest fel invitatii o sa va simta mult mai aproape de sufletul lor!

• Ceva trainic, care o sa le ramana de la voi: daruiti bulbi de lalele ori alte flori pe care le preferati si rugati-i pe invitati sa le planteze fie in gradina casei lor, fie in ghivece.

• Sunteti niste firi practice? Atunci cani customizate cu numele sau cu fotografia voastra pe ele, pernute, brelocuri, umbrele, pixuri, agende, toate sunt marturii perfecte pentru invitati.

*mira_mica, Membru: „Marturiile utile iti raman prin functionalitatea lor, fie ca e vorba de un evantai, breloc sau lumanarele electrice cum am luat si noi.”*

• Ce zici de un mini-cosulet cu bunatati? Sa fie acolo ciocolata, bomboane, biscuiti, fructe, jeleuri, toate imprimate cu monogramele voastre!

• In ultimul timp, la mare cautare sunt marturiile de inspiratie vintage, aranjamente inedite cu boabe de cafea, porumb si alte seminte ori delicate borcanele cu gemuri alese, toate etichetate cu numele mirelui si miresei.

• Daruieste cutiute cu felurite sortimente de ceai. Alege recipiente frumos ornate care sa poata fi intrebuintate si pentru depozitarea bijuteriilor, de exemplu.

• Magneti de frigider! Da, da, cu chipul vostru pe ei! Inedit, trainic, de efect!

• Daca vrei sa fii putin mai chic, daruieste doamnelor ciocolata, iar domnilor sticle cu vin, toate cu eticheta de multumire!

*adynamaria, Membru Senior: „Mi-am gasit si eu marturii: sticlute micute de vin rosu dulce – Corrido Sangria. Mai trebuie doar sa-mi iau folii autocolante ca sa fac etichetele cu poza noastra!”*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here