In Casablanca, cel mai mare oras-port al Marocului, te aduce romantismul filmului cu acelasi nume, dar si plajele insorite de la Oceanul Atlantic si viata de noapte plina de tentatii si distactie.

Tot in Casablanca te poti relaxa in hammam-uri si ai ocazia sa strabati unul dintre cele mai mari bazaruri din lume.

Simbolul orasului este moscheea Hassan II, situata in partea de nord, iar zona veche a orasului – numita Medina – te ademeneste in labirinturi de stradute care ascund vile luxoase, palate de emiri si bazaruri bizare.

Al doilea cel mai mare oras din Maroc este Marakesh, situat intr-o oaza de palmieri si inconjurat de ziduri nisipii. Excursii mai poti face prin muntii Atlas pana la Fes, centrul religios si de artizanat al Marocului si unul dintre vechile orase ale lumii islamice. Tot aici poti vizita Volubilis, cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here