Ianuarie e probabil cea mai indicata perioada pentru planificarea unui sejur in Maldive. Insulele te asteapta cu mult soare, nisip alb si fin, sute de insule nelocuite, lagune cu ape turcoaz, insule de corali si plantatii de cocotieri. Adica tot ceea ce-ti trebuie pentru o vacanta de neuitat!

Maldivele au capitala in Male, care dispune de singurul aeroport de pe insula din Oceanul Indian. De aici se face transferul cu salupa catre resortul de bungalouri suspendate deasupra apei. Apusurile de soare rosiatice si viata subacvatica, cu specii de pesti dintre cele mai variante, sunt unice pe grupul de atoli cu cea mai mica altitudine din lume.

Cel mai sudic punct din Maldive se situeaza chiar sub Ecuator, iar sub acesta se afla Arhipelagul Chagos, care include insula Diego Garcia. In zona de est a atolilor poti inota alaturi de stelele de mare manta.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here