Da, este posibil sa ajungi chiar si in tari exotice cu bani putini, dar trebuie sa cunosti cateva smecherii de „salvare” a bugetului si asa destul de fragil.

##Incepe sa urmaresti ofertele de vacanta cu un an inainte

Cu siguranta stii din timp (macar cu un an inainte) ziua sau cel putin luna casatoriei voastre. Alcatuieste o lista cu agentiile de turism care ti se par de incredere si fa-le o vizita. Spune-le perioada cand urmeaza sa va luati, bugetul de care dispuneti si locurile pe care v-ar placea sa le vizitati.

Inscrie-te la newsletterele agentiilor de turism si consulta o data pe saptamana site-urile lor pentru a vedea daca a aparut ceva nou.

– PONT: Contacteaza si agentii de turism externe. E foarte posibil sa obtii un pret excelent pentru [luna de miere][1]. Nu-ti face griji, chiar daca tara in care se gaseste agentia nu e foarte apropiata de a noastra, biletele de avion nu sunt scumpe in cazul in care le iei cu ceva timp inainte.

##Luna de miere pe ultima suta de metri

Cine spune ca trebuie sa plecati imediat dupa nunta in luna de miere? Mai bine numarati banii, puneti la loc ce a fost cheltuit pentru sindrofie, vedeti cu cat ramaneti si apoi cautati vacante „last minute”, care pot avea discount de minim 50%. Sau puteti adopta vacanta americana… la plesneala! Adica va faceti bagajele pentru o [destinatie exotica][2], dar si pentru una mai „rece”, va duceti la aeroport, alegeti de pe tabela cu zboruri tara si orasul pe care vreti sa le vizitati si intrebati la ghiseul companiei aeriene daca mai au bilete.

##Alegeti destinatii in afara sezonului

Orasul pe care vreti sa-l vizitati e la poalele muntelui? Nu aveti bani sa va duceti acolo in plin sezon? Nicio problema! Faceti o rezervare [primavara][3], cand preturile sunt mult mai mici. La fel puteti proceda si in cazul oraselor care sunt pe malul marii. Daca mai aveti si altceva de vizitat in afara de plaja, duceti-va in afara sezonului. Va fi la fel de frumos ca in mijlocul verii.

##Inchiriati-va un apartament

Nu trebuie sa stati la un super hotel cu servire in camera ca sa aveti parte de o luna de miere ca-n povesti. Puteti sa inchiriati un apartament (chiar si in centrul orasului) si o sa aveti, in afara de un pret foarte bun, si un discount de tineri casatoriti. Veti fi foarte aproape de toate punctele de interes si veti ramane cu bani de cheltuiala, pentru ca puteti prepara mese delicioase acasa cu ceea ce cumparati de la supermarket.

##Intrebati de discount-ul pentru tineri casatoriti

Indiferent ca alegeti sa mergeti prin agentie intr-o excursie organizata sau ca va puneti la cale singuri [vacanta][4] facand revervari la hotel ori apartament, intrebati de discount-uri pentru tinerii casatoriti. Toate agentiile si hotelurile au diverse reduceri sau cadouri pentru miri, asa ca de ce sa nu va bucurati de ele?

[1]: https://www.miresici.ro/sectiuni/luna-de-miere
[2]: https://www.miresici.ro/sectiuni/destinatii-exotice
[3]: https://www.miresici.ro/articole/idei-pentru-rochia-de-mireasa-primavara
[4]: https://www.miresici.ro/articole/maldive-vacanta-de-neuitat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here