Los Angeles e capitala mondiala a divertismentului, iar strazile din Hollywood par un mare reality show. Poti vizita Disneyland, Beverly Hills sau poti face surf pe plaja Huntington.

Printre actori si actrite, palmieri si cartiere exclusiviste, Los Angeles este un oras-vedeta, cu zgarie-nori care sunt fie blocuri de parcari, fie cladiri de birouri.

Aici gasesti primul cinematograf, unde pe vremuri se lansau cu mare fast filmele, si Teatrul Kodak, unde sunt decernate anual premiile Oscar.

Poti admira stelele vedetelor de pe celebrul Hollywood Walk of Fame sau poti vizita Universal Studios, ca sa te plimbi printre scenografii faimoase.

Portul este imens, iar piata de peste, colorata si animata de oameni care vorbesc toate limbile pamantului te lasa pierduta in admiratie. Aici e locul unde ti se prepara pe loc orice peste doresti. Din port pleci intr-o mica croaziera pe ocean la spectacolul oferit de leii de mare, care desi par fiorosi, scot sunete haioase si dau jucausi din coada.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here