In prima seara in Londra, e bine sa te obisnuiesti cu imprejurimile si sa lasi pentru mai tarziu aventura la care te indeamna aerul locului.

Calculeaza-ti timpul necesar ca sa ajungi a doua zi la ceremonia schimbarii garzilor regale de la Palatul Buckingam. Aproape de ora 11.00, trebuie sa fii la portile lui, locul cel mai bun pentru a urmari cea mai importanta parte a ceremoniei, care are loc in curtea palatului.

Te asezi la rand sa-ti faci poze cu soldatii din garda, care raman nemiscati, fara sa scoata vreun sunet sau sa schiteze vreun zambet, iar cand ceremonia se termina, cauti cel mai scurt drum catre un pub.

Dupa ce vizitezi Green Park, la est de Palatul Buckingham, poti sa mai treci pe la Horse Guard Parade, pentru a face o ultima fotografie cu garzile regale, de aceasta data calare.
In imensul Hyde Park, cauta The Speakers’ Corner si fantana creata ca un rau in memoria printesei Diana, iar in Kensington Garden, te asteapta statuia lui Peter Pan. La pas pe malul Tamisei, privind barcile si oamenii iesiti la promenada, te trezesti prinsa in jocul mimilor care iti fac plimbarea prilej de imbratisari amuzante.

Asteptarile iti vor fi depasite cand te vei imbarca intr-o croaziera pe Tamisa, de la Greenwich pana la Tower Bridge, pentru a vedea de aproape turnul Big Ben si London Eye, celebra roata gigantica de 135 metri. De la inaltimea ei, capitala britanica se vede intr-o zi senina pana la 40 de kilometri distanta. Tot aici este acvariul cu pesti colorati ca o acadea si Dali Universe, cu peste 500 de lucrari ale pictorului Salvador Dali.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here