Deși ai avut impresia că iubitul tău se va bucura să nu îl implici în alegerea rochiei de mireasă -ore de colindat prin magazine, probat numeroase modele de rochii de mireasă, navigat ore întregi pe internet- se pare că te-ai înșelat. Logodnicul tău nu numai că este interesat să te ajute să îți alegi rochia de mireasă, ci și-a făcut și o idee destul de clară despre cum ar vrea să arate aceasta și încearcă din răsputeri să îți influențeze alegerea.

[*Alege rochia de mireasa in functie de forma corpului tau*][1]

Cum procedezi când tu și logodnicul tău aveți gusturi diferite în privința rochiei de mireasă?

Noi te sfătuim să te consulți și cu logodnicul tău în alegerea modelului de rochie de mireasă, orice-ar fi. Implică-l în ”marea căutare” și încercați să nu vă limitați doar la anumite modele. Tu vrei ”sirenă”, el vrea ”prințesă” dar sunteți prea îndârjiți ca să vă susțineți părerile pentru a vedea că cel mai bine îți stă în ”empire”.

[*Rochia perfecta in functie de bust*][2]

Ideea este să probezi și ce îți place ție și ce îi place lui dar și alte modele vi se par atrăgătoare, pentru că doar la probă veți afla amândoi cu ce îți stă bine și ce model este mai confortabil pentru tine. Degeaba vă dați cu părerea despre rochia ideală până nu încerci mai multe modele.

[*6 rochii de mireasa care nu se vor demoda niciodata*][3]

Decizia finală trebuie să fie a ta. Dacă rochia pe care ai ales-o se încadrează în buget, îți scoate în evidență cele mai bune trăsături și este cât de cât comodă, atunci nu mai sta pe gânduri. O să o simți când ai găsit-o, nu îți face griji! Fii doar pregătită pentru o surpriză, pentru că este posibil ca modelul pe care îl vei alege în final să fie cu totul diferit față de cel pe care ți-l doreai.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-de-mireasa-in-functie-de-forma-corpului-tau
[2]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-perfecta-in-functie-de-bust
[3]: https://www.miresici.ro/articole/6-rochii-de-mireasa-care-nu-se-vor-demoda-niciodata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here