In Lisabona, calatoria incepe in zona Belem, locul din care Vasco da Gama a plecat spre India. Aici gasesti Manastirea Jeronimos, construita de regele Manuel I, si Turnul Belem.

Pe colina cea mai inalta a orasului este Castelor Sao Jorje (Castelul Sf. Gheorghe) si de aici poti vedea pana unde se intinde Lisabona. Te poti plimba pe strazile inguste si pitoresti ale cartierului Alfama sau poti merge in centrul orasului, in cartierul Baixa.

Atentia iti va fi atrasa de o cladire neobisnuita, liftul Santa Justa, proiectat de Raul Mesnier de Ponsard si ucenicul sau, un anume… Gustave Eiffel. Liftul a fost special construit pentru a oferi panorama orasului.

In imprejurimile Lisabonei se gaseste Sintra, un orasel cochet unde-si petrecea vacanta familia regala portugheza. Si, ca sa ajungi pana la capatul lumii europene, mergi la Cabo da Roca si la una dintre cele mai luxoase statiuni din lume, Cascais.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here