Femeile libaneze sunt de o eleganta desavarsita, voalul fiind un accesoriu fashion care astazi tine mai putin de religie si mai mult de trend. La fel de dulce e viata si cand gusti dulciurile libaneze: baklava, maamul, sfouf…

Frumoasele plimbari pe Corniche sau placerea de a manca o inghetata pe strada Bliss din cartierul Hamra, ori de a petrece noptile in cluburile in voga de pe acoperisurile cladirilor te vor face sa revii in Beirut, capitala unde devii dependenta de cartiere selecte.

La 40 km de Beirut, Jbeil, cunoscut si ca Byblos, musteste de cluburi private ca Edde Sands, un complex arhitectonic care incanta privirile de la marmura la caramida locala specifica si elementele decorative imbinate armonios.

Jbeil e locul ideal pentru sporturi nautice si plimbari cu iahtul intr-o tara cu munti si natura neatinsa.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here