Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în mai anul acesta într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea din Florența, după ce au avut o petrecere minunată la Palatul Versailles din Franța. În cadrul emisiunii, Kim a discutat despre alegerea acestor două locuri.

„*Am vrut ca toată lumea să fie cu noi în această călătorie a dragostei, pentru că ne-am îndragostit unul de celălalt la Paris și am rămas însărcinată cu fiica noastră în Florența. Deci am vrut să împărtășim povestea noastră de dragoste cu prietenii și familia și cred că toată lumea s-a simțit minunat*”, a spus Kim.

Kimmel a întrebat dacă toată lumea s-a comportat civilizat în cadrul nunții, iar Kim a recunoscut că sora sa, Khloe, a băut puțin cam mult în Versailles, în noaptea dinaintea nunții.

Se pare că aceasta a fost fardată pentru nuntă în timp ce stătea întinsă și dormea. „*Mă rugam să se trezească și să fie gata la timp!*”

Kim a vorbit de asemenea și despre petrecere, începând de la aranjamente și până la toasturi. În plus, se pare că cei doi nu au vrut să folosească simple carduri cu numele invitaților, ci acestea au fost gravate pe masa de marmură! Dar acest lucru nu ne miră, doar știm câți bani a cheltuit cuplul pentru nuntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here