După nunta anului, ce a avut loc la fortăreaţa Forte di Belvedere din Florenţa, Italia, vedeta de televiziune Kim Kardashian și soțul său, rapperul Kanye West, au plecat spre Irlanda unde își vor începe luna de miere.

Cei doi au aterizat pe aeroportul Cork la bordul unui avion privat duminică după amiază și s-au îndreptat spre Castlemartyr Resort, un conac de lux unde vor petrece cinci zile. Pentru acest sejur cuplul va plăti nu mai puțin de 70,000 de dolari, după ce tocmai a cheltuit 300,000 de euro pentru a închiria o noapte fortăreaţa Forte di Belvedere.

Castlemartyr Resort se află în orașul Cork, al doilea cel mai vizitat oraș din Irlanda, după Dublin. Conacul se află pe un teren de aproape 90 de hectare și datează din secolul al 17-lea. De asemenea, pe proprietate se află și ruinele unui castel vechi de 800 de ani.

Kim Kardashian (33 de ani) şi Kanye West (36 de ani) au urmat exemplul părinților lui Kim, Bruce şi Kris Jenner, care au ales de asemenea Irlanda pentru luna lor de miere, după ce s-au căsătorit în 1991. Cuplul va rămâne aici până vineri, apoi se va întoarce în Statele Unite pentru a ajunge la nunta unuia dintre stiliștii rapperului, care se va căsători weekendul viitor. În plus, Kanye își va continua turnetul mondial de promovare a ultimul său album începând cu 7 iunie.

Kim și Kanye s-au căsătorit după doi ani de relație și au o fetiță de aproape un an, North „Nori” West.

La nuntă, mireasa a purtat o rochie superbă Givenchy, pe care a schimbat-o apoi cu o rochie scurtă Balmain. Printre invitați s-a numărat și tenorul italian Andrea Bocelli, care a cântat binecunoscuta melodie Con te Partiró în timp ce Kim a păsit spre altar la braţul tatălui ei vitreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here