Dacă zvonul conform căruia nunta lui Kim Kardashian și Kanye West ar putea avea loc la Palatul Versailles a fost desființat de administrația palatului, Kim a confirmat zvonul conform căruia evenimentul va avea loc în capitala Franței. Starleta nu a dezvăluit alte detalii organizatorice precum locația exactă sau data însă putem fi siguri că se va întâmpla cândva în sezonul cald.

Kim Kardashian a mai dezvăluit că nunta nu va fi una atât de grandioasă pe cât ne așteptăm noi… dar la ce fel de nuntă am putea să ne gândim când Kanye West a declarat că vrea să aibă la nuntă avioane de luptă?

*”Pe măsură ce înaintăm în organizarea evenimentului ne dăm seama că vrem să fie mai mică și mai intimă decât își imaginează oamenii”* a declarat Kim. În plus, starleta se laudă cu ajutorul logodnicului ei *”sunt anumite lucruri care știu că nu îl vor încânta să le facă, precum poziționarea invitaților la masă, de care o să mă ocup eu, dar sunt și alte lucruri importante pentru el cu care mă ajută.”*

Un alt detaliu important despre care a mai vorbit Kim în cadrul interviului cu Ryan Seacrest este numărul copiilor. Deși s-a confruntat cu o sarcină dificilă, Kim a spus că vrea mai mulți copii… maximum 3. Micuța Nori este *”cea mai dulce, cea mai calmă, tot ce face este să râdă”* dar nu va lua exemplul mamei sale care a născut 6 copii!

Nunta lui Kim Kardashian si Kanye West este una dintre cele mai așteptate nunti ale anului, sperăm doar să nu fie prea secretoși în privința ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here