De la capitala Nairobi se poate ajunge in doua-trei zile la lacul Victoria, cu opriri la Maralal, Samburu sau Marsabit. La sapte ore de condus, Kenya iti dezvaluie peisaje spectaculoase.

Imediat dupa Nairobi, mintea va refuza sa inteleaga ceea ce ochii vad in fata fisurii preistorice care ofera imagini nemaintalnite, create de scoarta pamantului.

Cascada Thompson si turmele de elefanti, girafe, zebre si gazele iti odihnesc privirea pana la Maralal. Aici, barbatii kenyeni organizeaza intreceri de camile, iar femeile vand bijuterii, cosuri si plante medicinale.

Drumul merge pana la Sibiloi, unde este Parcul National, cea mai populara destinatie turistica a Kenyei. Dupa o zi prin desert, verdele parcului si multimea de zebre, girafe, hippopotami si lei te surprind placut. Seara, nu-ti mai trebuie decat un dus rece si un pat confortabil.

Pentru a admira gratioasele antilope impala, mergi la Kisumu Impala Sanctuary, unde vei vedea si lei, leoparzi, hiene, sacali si hippopotami. Lamu este o insula tropicala cu un ritm de viata relaxat, cu un oras vechi si o istorie fascinanta. Oamenii de aici traiesc din turism si cultivand plantatii de mango si de cocos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here