Kelly Clarkson și Brandon Blackstock și-au anunțat logodna din luna iulie cu ajutorul unor fotografii minunate, după care au început pregătirile pentru organizarea nunții. Spre deosebire de alte cupluri, Kelly și Brandon au fost puși pe fapte mari: au stabilit o dată, au început pregătirile pentru o nuntă cu mult fast și într-un final au ajuns să lase totul deoparte în favoarea unei nunți intime.

Kelly Clarkson este una dintre super-femeile din showbiz, care nu se rușinează de silueta ei post-bebe, ceea ce ne face să o iubim mai mult. În plus, cântăreața a fost înzestrată cu trăsături frumoase, așa că slabă sau plinuță, Kelly are cel mai frumos zâmbet!

Evenimentul a avut loc la o fermă din Tennessee, în prezența micuței lor familii, principalii invitați. Mireasa a optat pentru o rochie creată de renumita Vera Wang însă a sfârșit prin a alege un alt model din dantelă, Temperley London. Pe cap a purtat o coroniță din flori artificiale argintie, creată de designerul Maria Elena, căreia cântăreața i-a mulțumit alături de ceilalți designeri pe contul de Twitter. Buchetul de flori a fost compus din floarea-soarelui și flori de câmp mov, un contrast superb față de albul rochiei de mireasă.

Planul inițial de nuntă includeau o ceremonie mare la locuința cuplului din Nashville, însă în curând toate planurile s-au spulberat.

*”Am trecut peste asta. Este atât de copleșitor. Nu o să facem o nuntă mare. O să plecăm cu copiii și o să ne căsătorim și o să fie literalmente o nuntă mică”* a declarat Kelly cu ceva timp în urmă.

Pozele de la nuntă au fost împărtășite fanilor chiar de mireasă. Kelly a postat fotografiile pe contul său de Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here