Keira și James au fost logodiți timp de un an înainte să spună ”da” în fața primarului din Mazan, un orășel mic din Franța, unde a avut loc ceremonia. La eveniment au participat doar 10 persoane, cei mai apropiați membri ai familiei. Mai târziu în aceeași zi, tinerii căsătoriți au avut parte de o petrecere la fel de intimă la ferma familiei Knightley, din Provence.

[*Natalie Portman si rochia ei de mireasa subapreciata*][1]

Mireasa a purtat la ceremonie o rochiță din tulle, fără bretele, până la genunchi. Deși se zvonea că rochia de mireasă va fi creată de designerul de la Chanel, Karl Lagerfeld, a cărei imagine este Keira, se pare că rochia a mai fost purtată de actriță la un eveniment, în trecut.

Keira Knightley este una dintre cele mai nonconformiste mirese vedetă, ea a renunțat la fastul pe care îl putea obține foarte ușor, în favoarea unui eveniment discret și mai degrabă casual. În trecut, aceasta a mărturisit că este posibil ca la ceremonie să poarte tricou și jeans, deși nu ar fi tocmai potrivit.”Depinde de ce fel de nuntă vreau să am. Dacă aleg să port tricou și jeans poate nu ar fi foarte potrivit.”

[*Avril Lavigne, planuri de nunta spectaculoase*][2]

Ținuta miresei a fost completată de o jachetă chic, balerini și o coroniță de flori și ochelari de soare. Mirele, muzicianul James Righton, a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată bleu. În același ton simplistic a fost și transportul de la nuntă, un Renault Clio. Nici vorbă de extravaganțe!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/natalie-portman-si-rochia-ei-de-mireasa-subapreciata
[2]: https://www.miresici.ro/articole/avril-lavigne-planuri-de-nunta-spectaculoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here