Fericitul eveniment a avut loc la ferma *”The Ranch at Rock Creek”* din Philipsburg, Montana, și a fost organizat de celebra firmă de organizare de evenimente a Marthei Stewart, care a oferit curioșilor mai multe detalii pe site-ul lor.

[*Halle Berry si Olivier Martinez, nunta secreta*][1]

Ferma la care miri și invitații lor au petrecut a oferit o peisaj spectaculos, mai puțin semnal la telefoanele mobile. Cu alte cuvinte, petrecăreții au avut parte de intimitatea de care aveau cu toții nevoie, timp de 4 zile, cât a durat petrecerea. În plus, aceștia au avut la dispoziție mai multe activități distractive pentru timpul liber, specifice vieții la fermă: călărit, pscuit, plimbări și au avut posibilitatea să își testeze și abilitățile de arcași.

Invitații lui Kate și Michael au primit și câte un cadou de bun-venit personalizat, care a inclus printre altele câte o sticlă de sirop de afine de producție locală și un mesaj scris de mână de miri.

[*Top 10 cele mai scumpe nunti din lume*][2]

Kate este o apariție atât de ingenuă încât ar fi arătat grozav în orice tip de rochie de mireasa. Actrița a ales să poarte în ziua cea mare două rochii create la comandă de casa de modă Oscar de la Renta: o rochie de bal ivorie din satin, pe care a purtat-o în cadrul ceremoniei și o rochie din tul, brodată cu flori, pe care a purtat-o la recepție. Mai multe fotografii de la nuntă vom vedea în curând, ne promit cei de la Martha Stewart Weddings!

[*Tina Turner, mireasa la 73 de ani*][3]

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2011, când Kate, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe Michael, în vârstă de 42 de ani, pe platoul de filmare de la ”Big Sur”. A fost dragoste la prima vedere și gândurile de căsătorie au venit firesc, de la începutul relației.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/halle-berry-si-olivier-martinez-nunta-secreta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/top-10-cele-mai-scumpe-nunti-din-lume
[3]: https://www.miresici.ro/articole/tina-turner-o-mireasa-superba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here