Kaley Cuoco a intrat în 2014 cu dreptul! Actrița și logodnicul său și-au unit destinele într-o ceremonie intimă în sudul Californiei în Ajunul Anului Nou.

Actrița și tenismenul s-au logodit după doar 3 luni de relație, în aceasă toamnă. Kaley a declarat că și-a dat seama că Ryan este alesul încă din prima clipă, așadar nu a ezitat să oficializeze relația cu frumosul sportiv.

Evenimentul a avut loc la hoelul Grand Vista din Simi Valley, unde actrița și-a întâmpinat invitații îmbrăcată într-o rochie roșie. La petrecere, Kaley a îmbrăcat o rochie roz de mireasa stil printesa, creată de designerul celebrităților, Vera Wang. Actrița arăta ca o păpușă Barbie cu părul blond lăsat desprins în bucle lejere și rochia roz de basm.

Poți să o admiri pe actriță în superba sa rochie de mireasă în câteva instantanee postate pe Instagram, sub numele de „normancook”. Tot acolo poți admira și tortul inedit pe care aceasta l-a servit invitaților: un tort-candelabru. Literalmente, desertul era suspendat de candelabru. O adevărată bijuterie și operă de artă, cu care Kaley a ținut să se „laude” pe Instagram.

Cuoco, în vârstă de 28 de ani, a mai fost implicată timp de 2 ani într-o relație secretă cu colegul de platou cu care și personajul său, Penny, este într-o relație în serialul „The Big Bang Theory”,Johnny Galecki (Leonard). O altă relație serioasă în care actrița a fost implicată, care a condus la o scurtă logodnă, a fost cu Josh Resnik.

Înainte de Ryan Sweeting, Cuoco a fost fotografiată și alături de Hanry Cavill, actorul britanic ce îl interpretează pe Superman. Relația lor a fost foarte scurtă pentru ca actrița să îl întâlnească apoi pe frumosul tenismen cu care s-a căsătorit.

Felicitări frumosului cuplu! Află care sunt și celelalte cupluri de vedete care s-au căsătorit în 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here