Puteti sa va distrati foarte bine acasa, unde stabiliti exact muzica pe care sa o ascultati, comandati mancarea preferata sau gatiti impreuna ceva deosebit si cu siguranta ca puteti sa discutati linistite. Binenteles, puteti sa comandati si un stripper, daca vreti cu adevarat sa condimentati atmosfera.

*Citeste si: [Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare][1]*

Rochia de mireasa improvizata. Urmeaza nunta ta si ai totul pregatit, inclusiv rochia de mireasa. Acum este randul domnisoarelor tale de onoare sa improvizeze rochia lor de mireasa din diferite materiale: din ziare vechi, coli, pungi de plastic si tot ce au ele la indemana. Va fi un concurs de creativitate ce va starni valuri de rasete.

Cine ce a postat. Daca sunteti utilizatori Facebook, alcatuieste o lista cu postari ale mirelui si miresei iar celelalte persoane trebuie sa ghiceasca cine ce a scris. Este o proba de intuitie pentru ca desi nu au stat sa va urmareasca activitatea on-line in detaliu, domnisoarele tale de onoare ar trebui sa isi dea seama ce gandesti tu spre deosebire de logodnicul tau.

*Citeste si: [Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare][2]*

Cine o cunoaste mai bine pe mireasa. In aceasta situatie, vei fi uimita sa afli cat de bine te cunosc prietenele tale si ca vor avea doar raspunsuri corecte. La intrebari legate de primul tau sarut, de partenerul tau de la bal sau ce culoare avea rochia de la majorat sunt aproape imposibil de gresit raspunsurile. Fetele sunt vorbarete in general, asa ca este aproape imposibil sa nu le fi detaliat absolut orice moment al vietii.

Premiile vor fi personale, simbolice si la alegere. Poti sa le daruiesti cate un cadou micut chiar daca nu exceleaza la jocuri, pentru simplul fapt ca iti sunt alaturi. O esarfa de casmir sau o brosa frumoasa de argint sunt o metoda potrivita de a le oferi o amintire a acestui moment.

*Citeste si: [7 traditii de import pentru nunta ta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-rochiile-domnisoarelor-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-traditii-de-import-pentru-nunta-ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here