In cateva ore treci de la muntii acoperiti de zapada la desert si la cea mai sarata mare, Marea Moarta, in timp ce vizitezi locuri biblice vechi de milenii.

Inainte de a pleca spre Eilat, la Marea Rosie, o zona cu posibilitati de distractie, vizitezi si partea veche a orasului Tel Aviv, Jaffa, unde sunt multe galerii de arta ale unor artisti recunoscuti in lumea intreaga. Pe langa atmosfera boema, Jaffa ofera si o panorama superba asupra Tel Avivului. Este un oras cat o lume, cu zona restaurata Neve Tzedek, cu galerii, restaurante exclusiviste si bucatarie internationala.

Ierusalimul este un loc spiritual si istoric, iar satele de pe Muntele Carmel sunt pline de magazine care vand suveniruri lucrate manual. In Ierusalim merita sa vezi cu ochii tai locurile sfinte: Mormantul Sfant, Biserica Nasterii, Mormantul Fecioarei Maria si Via Dolorosa. Mormantul Sfant si Biserica Nasterii iti misca sufletul. Drumul Crucii pune laolalta oameni din toate colturile lumii, daca nu cu aceeasi credinta, macar cu aceleasi sperante. Cafenelele, restaurantele si magazinele sunt deschise aici pana dupa miezul noptii.

Eilatul este insorit si cald tot timpul anului, un oras plin de viata, cu iahturi luxoase si plaje imprejmuite cu palmieri. Observatorul Submarin nu trebuie ratat si nici sansa de a face scuba-diving in corali si pesti exotici. Pe partea cealalta a marii se vad luminile Iordaniei, care poate fi vizitata intr-o excursie de o zi la Petra si Aqaba, pentru ca alta zi sa fie rezervata Egiptului.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here