Prima impresie este importantă de fiecare dată, iar în cazul unei nunți aceasta este reprezentată de invitații. Dacă nu vrei să ai o invitație banală, o poți decora tu însăți cu minimum de efort.

Astăzi te vom învăța cum să faci o invitație de nuntă deosebită folosind hârtie dantelată pentru prăjituri.

Ai nevoie de:

– invitația printată,
– foarfecă,
– hârtie dantelată pentru prăjituri (sau hârtie simplă + perforator cu model – costă între 5 și 20 lei),
– panglică,
– lipici.

Să începem!

Pentru început, așează invitația de nuntă peste hârtia dantelată pe care ai cumpărat-o sau ai creat-o singură. Îndoaie cu grijă marginile acesteia peste invitație, astfel încât să se întâlnească la mijloc.

Apoi, pune câte patru picături de lipici pe colțurile invitației, pentru ca această să rămână lipită de hârtia dantelată. Deja nu mai ai mult!

În continuare, taie panglica astfel încât să poată înconjura invitația și să fie destulă încât să faci și o fundiță în partea din față. Și de această dată este nevoie de puțin lipici: pune câteva picături pe panglică și lipește-o cu grijă pe partea din spate a hârtiei dantelate.

Tot ce mai ai de făcut este fundița din față și ai terminat!

Nu-i așa că arată bine? Pornind de la o simplă [invitație][3] printată, am realizat una deosebită, de efect, pe care prietenii și familia o vor aprecia mai mult. Cu siguranță și tu poți face o invitație de nuntă handmade, chiar dacă nu ești îndemânatică. Nu ai nevoie decât de puțină răbdare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here