In primul rand, ai nevoie de un set de fotografii excelente. Apeleaza la ajutorul unui fotograf profesionist sau poate chiar la un prieten ce detine un aparat performant, ceva timp liber si un strop de talent. Alege ca tu si logodnicul tau sa pozati in ipostaze care sa ma defineasca si in tinute care sa va reprezinte.

Luati totul ca pe un joc al iubirii, iar instantaneele vor exprima exact starea voastra. Limbajul corpului, mimica fetei si privirile indragostite o sa fie cartea voastra de vizita ce pleaca spre cei dragi!

Pasul doi: alege fie cea mai reusita poza, fie mai multe (asta daca vrei sa trimiti invitatii diferite) si scoate-o la imprimanta ori opteaza pentru varianta clasica, pe hartie lucioasa. Lipeste pe spatele pozei un cartonas alb, cu textul, apoi plastifiaza invitatia.

O alta optiune este sa alegi un carton colorat, pe care sa il impaturesti in doua. Pe o parte lipesti poza, pe cealalta adaugi textul. Poti sa il ornezi si cu o fundita delicata din satin.

Modalitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa iti lasi imaginatia libera. Pe un carton alb imprima atat poza, cat si textul. Pune invitatia intr-un teaca de hartie mai groasa, viu colorata si decupeaz-o in dreptul fotografiei. O sa dea impresia de rama!

Pe o bucata de carton embosat, lipeste poza voastra. Pe desupra prinde cu o panglica o foita de calc transparenta pe care troneaza mandru textul invitatiei. Este extrem de simplu, asa ca spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here