Cum ai ajuns sa fii moderatoare pe forumul miresici.ro? De unde ai inceput si cum s-a rostogolit bulgarele la vale?

Viitorii moderatori sunt alesi prin vot de catre actualii moderatori, la propunerea unuia dintre ei.

Aveam deja vechime, eram pasionata de forumul miresici.ro, iar fetele din generatia mea imi erau dragi si ne citeam zilnic. Am inceput sa postez sfaturi, indrumari in legatura cu decoratiunile si tipurile de flori, eram apreciata si urmarita in special pentru numarul mare de fisiere atasate si postate pentru inspiratie.

Incepusem sa ma gandesc la o reorganizare a unor sectiuni, redenumiri sau sugestii de rubrici noi. Astfel, am primit propunerea de moderare – la inceput pentru o sectiune mica, apoi pentru intregul forum. Incerc sa tin pasul si sa mai postez si acum, desi moderarea imi ocupa o foarte mare parte din timpul petrecut pe forum. Este o munca de echipa – o echipa foarte bine sudata – dar, uneori, o munca de Sisif.

Avem niste reguli dupa care ne ghidam si incercam sa ramanem neutre, sa nu amestecam moderarea cu prieteniile si diversele cunostinte. Imi incep aproape fiecare zi cu trecerea in revista a noutatilor, cu verificarea subiectelor la care s-a scris si cu solutionarea problemelor utilizatorilor. Daca pe parcursul zilei apare ceva urgent (primim notificari pe mail de la utilizatori), imi fac timp pentru cateva click-uri, sa fie totul bine. Iar seara, e un fel de bilant al zilei care s-a incheiat, cu verificarea sesizarilor aparute peste zi si solutionarea lor. […]

– Citeste interviul complet cu moderatoarea miresici.ro numai in editia de primavara a revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here