In primul rand, cateva repere istorice istorice: aici s-a nascut Hipocrate.

Nici nu i-ar fi trecut lui prin cap ca, peste vreo 2300 de ani, cupluri indragostite de proaspat insuratei vor alerga printre ruinele templului inchinat lui Esculap, Zeul Medicinei, locul unde isi petrecea zilele.

Sau poate inca de pe atunci micuta Insula Kos (40 km pe 8 km) atragea perechi dornice sa se bucure de orbitoarea ei frumusete…

Citeste si: 7 sfaturi pentru luna de miere perfecta

Tot la capitolul istorie intra si vechiul castel medieval al Cavalerilor ioaniti, unde ai parte de o portie de romantism al perioadei cavaleresti.

Apoi, iata repere moderne si mondene: Insula Kos sta excelent la capitolul viata de noapte – in plin sezon, restaurantele, cluburile si discotecile sunt ticsite de oameni pusi pe petrecere, veniti din toate colturile lumii. In plus, in ziua post-distractie, turistii se pot relaxa, picior peste picior (sau la pas), in atmosfera rustica a satelor traditionale grecesti insirate cochet de-a lungul insulei.

Citeste si: Creta, insula cu soare mangaietor

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here