In India vii cu inima deschisa sau nu mai vii deloc. Trebuie sa fii pregatita pentru aglomeratia din trenuri, pentru mizeria strazilor, pentru nonsensul general si sa nu te gandesti numai la Taj Mahal sau la plajele din Goa.

Te opresti in Agra pentru a vizita in liniste Taj Mahalul, cea mai mare dovada de iubire care a fost adusa vreodata. Printre femei in sari si barbati in dhoti care vor sa se pozeze cu albii te strecori pentru a admira dantelaria de piatra si pietrele pretioase care sunt incrustate in peretii palatului.

Spiritualitatea locurilor te atinge la fiecare pas in drumul spre plajele din sud. Aventura este parte a calatoriei, din Hymalaia pana la ocean, sau de la New Delhi pana la desertul Thar.

Plaja pe care o gasesti in Goa te va rasplati cu nisipuri albe si serpi de apa, care vin la soare pentru a-ti ura noroc. Albastrul are aici o nuanta unica, care iti spala din memorie tot pamantiul pe care l-ai inghitit calatorind prin India pana aici.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here