Până la urmă, căldura de afară -sau lipsa ei- se va compensa cu căldura din suflet, care va fi din belșug de toate părțile.

Flori pentru buchetul de mireasă. În locul florilor, poți să improvizezi un buchet de flori nemuritor din crenguțe cu frunze de stejar, conuri și măceșe.

[*Nunta cu specific rustic*][1]

Florile din care să îți creezi buchetul de mireasă, dacă vrei să le folosești pe cele sezoniere, sunt trandafirii, crizantemele, gerbera,dalii, frunze de struguri, ramuri de măceșe.

Decorațiuni. Folosește pentru decoratul meselor aranjamente create din fructe de toamnă, frunze uscate de stejar,bețe de scorțișoară, conuri și ghinde. Poți să faci abuz de lemn și alte materiale naturale, fără griji.

[*Alege culorile de nunta in functie de semnificatia lor*][2]

Realizează într-un colț și un corn al abundenței alături de care să se poată poza invitații tăi și o perdea de frunze uscate care datorită diverselor nuanțe vor forma un cea mai frumoasă ”pictură”.

Pentru mai multă strălucire, vopsește conurile cu vopsea aurie cu sclipici și fă un aranjament pentru lumânările parfumate.

Candy Bar-ul poate să cuprindă felurite dulciuri din măr și struguri: tarte, mere coapte, mere caramelizate, brioșe, stafide, etc.

[*Ghid de nunta boema*][3]

Stilul rochiei de mireasă. Toamna este mai romantică de fel și ușor melancolică, de aceea rochiile retro din dantelă fină, poate chiar într-o nuanță de bej arată cel mai bine.

Pentru că este răcoare și pentru că ții la domnișoarele tale de onoare poți să le faci cadou câte un șal.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/apreciati-traditiile-romanesti-atunci-sa-fie-nunta-cu-specific-rustic
[2]: https://www.miresici.ro/articole/alege-culorile-de-la-nunta-in-functie-de-semnificatia-lor
[3]: https://www.miresici.ro/articole/ghid-de-nunta-dot-dot-dot-boema

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here